Wat klanten zeggen over Ex-Stra

Ex-stra liet me toe om op een efficiënte manier een investeringspand te vinden. Eric bekijkt elk project alsof het zijn eigen investeringsproject is. Zijn kennis rond huurrendement in Vlaanderen gaf me goed advies qua locatie. Het feit dat de Tijd een jaar later cijfers publiceerde die het rendement in Vlaanderen evalueerde, en de bevindingen van Eric bevestigde, toont de credibiliteit van Eric. Tot slot was Eric in staat een pand te vinden die nog niet op de markt stond en die perfect voldeed aan mijn verwachtingen. Heel goede ervaring.

W. B.

Eric heeft ons fantastisch begeleid bij de aankoop van het appartement, in al zijn facetten. Dit heeft ons vooral veel tijd bespaard in het uitzoeken van de mogelijkheden en het zelf zoeken naar een geschikt investeringspand. Eric is een betrouwbare partner die meedenkt alsof het zijn eigen investering is.

A. & P.

Na een eerste verkennend gesprek en analyse van onze financiële situatie had Eric snel een goed begrip van onze wensen en ging hij hiermee aan de slag. Dankzij Eric zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en investeringsmogelijkheden kwamen we samen op korte tijd tot heel nuttige inzichten. Daarna adviseerde hij ons, aan de hand van heel concrete en kostenbesparende tips, hoe te investeren in vastgoed en een mooi rendement te behalen. Deze second opinion en deskundige begeleiding gaf ons veel meer vertrouwen bij onze eerste stappen op, voor ons tot nog toe, onbekend terrein. Door deze samenwerking deden we uiteindelijk een eerste investering waar we het volste vertrouwen in hebben. Een meer dan geslaagde samenwerking met EX-STRA!

S. L. & D. D.

Thinking about investing in property in Flanders but not sure where to start? Looking for ways to secure your financial future? I've just closed on the perfect investment with the help of Eric Dings and EX-STRA. His knowledge of where and how to invest, combined with his eye for detail and patient guidance through the process made it incredibly easy! If you're looking for a solid investment, and especially if you're interested to find out how you can increase the return on your existing retirement savings, I highly recommend you make a free appointment with Eric! 

J. D.

Tijdens het toch wel complexe traject van het zoeken naar een goede vastgoedinvestering was Eric steeds beschikbaar voor onafhankelijk en onderbouwd advies.Dit bleef niet beperkt tot het selecteren van het juiste vastgoedproject maar omvatte ook het opstellen van het optimale financieringsplan inclusief het nodige advies naar de banken toe.Deze onafhankelijke totaalaanpak leverde voor ons een significante meerwaarde op. 

A. & G.

Zeer tevreden over het volledige traject dat we met Eric hebben afgelegd. Vanaf de eerste vergadering om het investeringsconcept voor te stellen en uit te leggen, het vervolg tijdens het zoeken naar geschikte panden, waarbij niet het eerste het beste moest gekozen worden, maar waar werd rekening gehouden met persoonlijke voorkeur en feedback. Intussen loodste Eric ons door de moeilijke coronaperiode met stijgende intresten en bouwpromotoren die afhaakten wegens sterk gestegen prijzen van bouwmaterialen. Ook na de aankoop wordt de huurmakelaar opgevolgd in het zoeken naar geschikte huurders.

W. C.

Sinds mijn kindertijd kennen we Eric als een zeer warme en betrouwbare persoon. Toen we op zoek gingen naar mogelijkheden om te investeren, zagen we dan ook in Eric de geschikte specialist om ons wegwijs te maken in vastgoedinvestering. Na een eerste gesprek waarin Eric ons professionele uitleg en informatie op maat gaf, twijfelden we dan ook geen seconde om met Ex-Stra samen te werken. Dankzij Eric zijn kennis op de vastgoedmarkt vond hij al snel een goede opportuniteit die volledig paste binnen onze wensen en vooropgesteld budget. We zijn dan ook zeer tevreden over de service van Ex-Stra en onze investering.

N. C. N.

Ik kende Eric al van in onze studententijd en toen we elkaar terugzagen op een reünie, sprak hij mij vol vuur over zijn nieuwe activiteit met EX-STRA. Het concept om (tijdelijk) "dood geld" van pensioenplannen zoals IPT en VAPZ tot leven te brengen, er meer geld mee te mobiliseren, er vastgoed mee aan te kopen en dat te laten renderen, sprak mij onmiddellijk aan! Vanaf het eerste gesprek hierover had ik er vertrouwen in dat Eric voor mij de juiste adviseu zou zijn: niet énkel met betrekking tot de financiële constructie, maar zéker ook bij het vinden van de juiste 'rendabele' investeringsopportuniteit. Ikzelf heb daar immers de tijd niet voor en ook de kennis niet over. Via zijn netwerk weet Eric wél zulke interessante opportuniteiten te vinden. Inmiddels heb ik via Eric reeds een huis en een groot appartement aangekocht. De makelaar was zelf verwonderd over de minutieuze manier van evalueren door Eric van het aangeboden vastgoed. De financiële berekeningstabel die Eric bij elke aankoop opmaakte gaf mij het inzicht en dus ook het vertrouwen dat dit een absoluut gunstige belegging is, die mij later, bij eventuele doorverkoop van het huis, zelfs véél meer geld zal opbrengen dan ik bij het bereiken van mijn pensioenleeftijd uit de IPT en VAPZ zou halen. Dankzij Eric en het concept van EX-STRA is mijn 'oude dag' verzekerd.

D. C.

Eric begeleidt je perfect doorheen het hele project en biedt een professionele end-to-end ondersteuning aan tijdens elke fase: van het opzetten van de business case op maat van je eigen mogelijkheden tot en met de verhuring van het appartement. Dit omvat ook het belangrijke luik van de financiering. Eric stelde hierbij verschillende innovatieve formules voor en adviseerde ook welke banken deze formules zouden kunnen aanbieden. Dit leidde uiteindelijk tot een optimaal rendement (en duidelijk beter als initieel gedacht) en het realiseren van een interessant project.

A.D.

Dankzij Eric hebben wij inzicht gekregen in de manier waarop wij met onze groepsverzekering konden investeren in onroerend goed. Als leek konden wij zijn expertise goed gebruiken. Hij analyseerde onze financiële situatie en deed voorstellen op onze maat. Bij het kiezen van het geschikte vastgoed en het inwinnen van advies bij de bank stond hij ons met raad en daad bij. Een man die het vertrouwen zeker waard is.

P. & K.

Dankzij Eric hebben wij inzicht gekregen in de manier waarop wij ons individueel pensioensparen (IPT) konden aanwenden om in onroerend goed te investeren. Een man die het vertrouwen zeker waard is.

Onze ervaring met Ex-Stra was heel positief. Niettegenstaande we geen financiële leken zijn, waren we toch verrast van het onbenutte potentieel van de reserves in onze groepsverzekering. De uitleg van het financieel model, het advies bij de kredietverlening en het concreet zoeken naar de juiste aankoop van ons onroerend goed, zijn zeer professioneel verlopen. Wij zijn erg tevreden met Ex-Stra en de geleverde service.

E.R. V.

Eric is een vastgoedspecialist voor opbrengsteigendommen waarbij rendement en het creëren van waarde en zekerheid centraal staan. Hij verstaat waar je interessante rendementen kan realiseren op goede locaties en op welke manier je de aankoop het best financiert om je rendement op eigen kapitaal zo hoog mogelijk te maken. Eric maakt dit vervolgens inzichtelijk via een overzichtelijke rendementsberekening op lange termijn maar houdt steeds de voetjes op de grond. Voorzichtigheid blijft prioriteit. Ik ben zelf al 30 jaar ondernemer en heb ervaren dat wederzijds vertrouwen een absolute must is om in een dergelijk project tot een win-win te komen voor alle actoren. De klik met Eric was er direct en is er nog steeds. Niettegenstaande mijn jarenlange ervaring leerde Eric mij zaken waarvan ik het bestaan niet eens wist. Knap.

P. B.

Zin in een vrijblijvend gesprek?

Contacteer ons voor meer info!