Schrijf je in op de
EX-STRA nieuwsbrief

Ontvang financiële basiskennis, tips om zelf te beleggen, onmisbare kennis over vastgoed en zo veel meer.

- S.L. & D.D.

Na een eerste verkennend gesprek en analyse van onze financiële situatie had Eric snel een goed begrip van onze wensen en ging hij hiermee aan de slag.

Dankzij Eric zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en investeringsmogelijkheden kwamen we samen op korte tijd tot heel nuttige inzichten.

Daarna adviseerde hij ons, aan de hand van heel concrete en kostenbesparende tips, hoe te investeren in vastgoed en een mooi rendement te behalen.

Deze second opinion en deskundige begeleiding gaf ons veel meer vertrouwen bij onze eerste stappen op, voor ons tot nog toe, onbekend terrein.

Door deze samenwerking deden we uiteindelijk een eerste investering waar we het volste vertrouwen in hebben. Een meer dan geslaagde samenwerking met EX-STRA!

- E.R.V

Onze ervaring met Ex-Stra was heel positief. Niettegenstaande we geen financiële leken zijn, waren we toch verrast van het onbenutte potentieel van de reserves in onze groepsverzekering. De uitleg van het financieel model, het advies bij de kredietverlening en het concreet zoeken naar de juiste aankoop van ons onroerend goed, zijn zeer professioneel verlopen.


Wij zijn erg tevreden met EX-STRA en de geleverde service.