Gedrevenheid, 

data en kennis!

Drie woorden uit de missie van EX-STRA. Wij helpen bediendenvrije beroepen en ondernemers om op basis van hun reeds opgebouwde reserves een uitstekende vastgoedinvestering te doen.

Uw toekomst, ons doel!

Over EX-STRA

Wat doet EX-STRA?

EX-STRA richt zich vooral op vrije beroepenondernemers en bedienden en levert hen onafhankelijk vastgoed-investerings-advies.

Onze klanten hebben financiële reserves opgebouwd in de vorm van een groepsverzekering of IPT of spaargeld of beleggingsportefeuille of reserves in de vennootschap.

In deze turbulente tijden is het uitermate belangrijk om deze reserves optimaal te laten renderen en ze te beschermen tegen crisissen en inflatie zodat onze klanten hun levensstandaard kunnen behouden na hun pensioen.

Gebruik makend van hun slapend kapitaal in de vorm van spaargeld of groepsverzekering of IPT of VAPZ of reserves in de vennootschap, kunnen we hen helpen met het realiseren van een rendabele, duurzame en veilige vastgoedinvestering.

We delen onze data en marktinzichten en zullen samen vastleggen welke investering het best bij hen past.

Wij zijn onafhankelijk van eender welke andere aanbieder in de markt en kunnen daarom in alle vrijheid en objectiviteit kiezen voor de beste opties die op dat moment beschikbaar zijn.

We begeleiden onze klanten bij de aankoop van residentieel vastgoed gefinancierd met hun slapend kapitaal en zonder substantiële inzet van hun maandelijkse privé beroepsinkomsten.

Eric Dings

Eric Dings Ex-stra financiële kennis ruim

Eric is gepassioneerd wanneer hij toegevoegde waarde kan geven door middel van zijn inzichten en ondersteuning. Hij is uitermate analytisch en pragmatisch ingesteld en beleeft er deugd aan wanneer hij zaken die op het eerste zicht complex lijken, kan herleiden tot de essentie en die kennis kan delen met anderen.

Gesteund door zijn data-gedreven aanpak heeft Eric zich erin gespecialiseerd om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een uitstekende vastgoedinvestering.

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe hij zijn levensstijl kan behouden wanneer hij op pensioen is. Vele mensen bezitten slapend kapitaal in de vorm van een IPT of een groepsverzekering waarmee niets ondernomen wordt.  Anderen willen hun spaargeld beter doen renderen.  Zelfstandigen zoeken naar een manier om de opgebouwde reserves optimaal naar hun privébezit over te brengen.

Eric deelt zijn kennis en netwerk en zal u graag begeleiden in het vinden van de juiste vastgoedinvestering.

Eric beleeft een goede dag wanneer hij iets bijgeleerd heeft, een boeiende persoon ontmoet, maar vooral als hij iets heeft kunnen bijdragen aan het welzijn van zijn familie, vrienden of klanten.

Zin in een vrijblijvend gesprek of wens je meer informatie?