Wat kan EX-STRA voor u betekenen?


Investeren in vastgoed

We begeleiden u graag bij uw vastgoedinvestering.

EX-STRA heeft zich gespecialiseerd in rendabele
toekomstgerichte investeringen in residentieel vastgoed. Iedereen vraagt zich wel eens af hoe hij zijn levensstijl kan behouden wanneer hij op pensioen is.

Vele mensen bezitten slapend kapitaal in de vorm van een IPT of een groepsverzekering waarmee niets ondernomen wordt. Anderen willen hun spaargeld beter doen renderen. Zelfstandigen zoeken naar een manier om de opgebouwde reserves optimaal naar hun privébezit over te brengen.

De werkwijze van EX-STRA is gebaseerd op data (demografie, verkoop- en verhuurprijzen en vraag en aanbod verhoudingen van residentieel vastgoed in heel Vlaanderen) en inzichten. Aan de hand hiervan zoeken we op een volledig onafhankelijke manier en in alle vrijheid steeds de beste opportuniteit voor onze klanten.  

EX-STRA staat garant voor een 360° ondersteuning tot en met de aankoop van het huis of appartement. We leveren het financiële model en tonen de toegevoegde waarde van het project.  We adviseren waar de opbrengsten optimaal zijn en gaan ook het ideale pand zoeken.  We passen onze aanpak en voorstellen aan aan de behoeftes van onze klant en houden rekening met zijn gezinssituatie, pensioenstelsel, erfopvolging, enz…

Eric Dings Ex-stra financiële kennis ruim

Kernwaarden

Financieel plan opstellen

Aan de hand van het financiële model van EX-STRA kunnen we samen simulaties maken, de optimale strategie vastleggen en de rendementen en opbrengsten berekenen. 

Vastgoed inzichten verwerven en delen

EX-STRA volgt de rendementen en evoluties op de vastgoedmarkt op de voet. Door deze te delen met onze klanten kunnen wij steeds het juiste advies garanderen.

Zoeken van opportuniteiten

EX-STRA tast de markt constant af op zoek naar interessante opportuniteiten die passen bij haar klanten.

Leggen van verbindingen

EX-STRA onderhoudt relaties met andere professionele spelers en zal die ook delen met haar klanten om de beste keuzes te kunnen maken en ze te ondersteunen bij het realiseren van hun investering.

Wat doet EX-STRA niet?

  • EX-STRA is geen vermogensadviseur en biedt geen financiële producten aan. De nodige leningen worden afgesloten bij een bank.
  • EX-STRA biedt geen vastgoedmakelaarsdiensten aan maar zal haar klanten in contact brengen met de vastgoedmakelaar die een interessante opportuniteit heeft in portefeuille. 

Zin in een vrijblijvend gesprek of wens je meer informatie?