1. De kans is reëel is dat de inflatie in stijgende lijn zal gaan. Residentieel vastgoed biedt een bescherming tegen opkomende inflatie.

2. Het klimaat om te investeren is nu uitstekend aangezien de huidige interestvoeten zeer laag zijn. De centrale banken trachten deze interesten nog zolang laag te houden totdat de economische groei zich doorgezet heeft. Nadien zullen inflatie en de hoge schuldgraad de interestvoeten waarschijnlijk naar boven duwen.

3. Aangezien het huurrendement nu hoger is dan de interestvoet, verdien je geld op het bedrag dat je leent.

4. De beurzen hebben nu een recordhoogte bereikt, maar men verwacht dat na een kortstondige boost in de economie de groei (gecorrigeerd met inflatie) zal terugvallen tot 2% in US en 1% in Europa. Het einde van een jarenlange stierenmarkt (stijgend) is waarschijnlijk in zicht.

5. Vermits de economische groei op lange termijn en de ermee gepaard gaande opportuniteiten afnemen, neemt de ongelijkheid in de maatschappij weer toe. We evolueren meer en meer naar een huurmarkt.

EX-STRA heeft zich gespecialiseerd in toekomstgericht investeren en deelt graag haar kennis met jou, zodat ook jij de juiste keuzes kunt maken.

5 redenen waarom je NU in vastgoed moet investeren

Meer tips ontvangen?

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang financiële basiskennis, tips om zelf te beleggen, onmisbare kennis over vastgoed en zo veel meer.

Zin in een vrijblijvend gesprek of wens je meer informatie?