Onafhankelijk advies bij investeringen in residentieel vastgoed.

EX-STRA neemt u bij de hand en deelt haar kennis en inzichten
zodat U een uitstekende vastgoedinvestering zal doen.

Het potentieel van uw onbenutte reserves zal u verrassen.

Eric Dings Ex-stra financiële kennis

We zijn actief in heel Vlaanderen, daardoor kunnen we voor u dé opportuniteit zoeken die het best bij u past.

EX-STRA in cijfers

Customers served! 20 Customers served!

Aantal panden aan
de man gebracht

Customers served! 20 % Customers served!

tevreden klanten

Customers served! 20 Customers served!

Miljoen euro aan recente vastgoedinvesteringen


Customers served! + 20 Customers served!

Datapunten over gans Vlaanderen op basis waarvan inzichten verworven en optimale keuzes gemaakt worden

Kernwaarden van EX-STRA

Data gedreven

EX-STRA baseert zich op data (prijzen, rendementen, bevolkingsevoluties, vraag en
aanbod, enz.) om te beslissen welke regio´s en opportuniteiten de moeite waard zijn.

Onafhankelijkheid

EX-STRA is onafhankelijk van eender welke aanbieder in de markt en kan daarom in alle vrijheid kiezen voor de beste opties die op dat moment beschikbaar zijn.

Persoonlijke begeleiding

EX-STRA zal haar aanpak en voorstellen aanpassen aan uw situatie en behoeftes. U heeft een druk professioneel leven. Daarom werken wij met u in teamverband en nemen bijna al het werk op ons totdat het doel bereikt is.

Delen van kennis en ervaring

Het model van EX-STRA is gebaseerd op data en inzichten. Door deze kennis met u te delen kunnen wij samen overleggen welke opties voor u optimaal zijn.

GRATIS WHITEPAPER: 

BESCHERM JE VERMOGEN DOOR TE INVESTEREN

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en jouw opgebouwd vermogen te beschermen download dan de whitepaper:  'bescherm je vermogen door te investeren'

Wat klanten zeggen over EX-STRA

Na een eerste verkennend gesprek en analyse van onze financiële situatie had Eric snel een goed begrip van onze wensen en ging hij hiermee aan de slag.

Dankzij Eric zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en investeringsmogelijkheden kwamen we samen op korte tijd tot heel nuttige inzichten.

Daarna adviseerde hij ons, aan de hand van heel concrete en kostenbesparende tips, hoe te investeren in vastgoed en een mooi rendement te behalen.

Deze second opinion en deskundige begeleiding gaf ons veel meer vertrouwen bij onze eerste stappen op, voor ons tot nog toe, onbekend terrein.

Door deze samenwerking deden we uiteindelijk een eerste investering waar we het volste vertrouwen in hebben. Een meer dan geslaagde samenwerking met EX-STRA!

S.L. & D.D.

Onze ervaring met EX-STRA was heel positief. Niettegenstaande we geen financiële leken zijn, waren we toch verrast van het onbenutte potentieel van de reserves in onze groepsverzekering. De uitleg van het financieel model, het advies bij de kredietverlening en het concreet zoeken naar de juiste aankoop van ons onroerend goed, zijn zeer professioneel verlopen.


Wij zijn erg tevreden met EX-STRA en de geleverde service.

E.R.V

Ik kende Eric al van in onze studententijd en toen we elkaar terugzagen op een reunie, sprak hij mij vol vuur over zijn nieuwe activiteit met EX-STRA. Het concept om (tijdelijk) "dood geld" van pensioenplannen zoals IPT en VAPZ tot leven te brengen, er meer geld mee te mobiliseren, er vastgoed mee aan te kopen en dat te laten renderen, sprak mij onmiddellijk aan! Vanaf het eerste gesprek hierover had ik er vertrouwen in dat Eric voor mij de juiste adviseur zou zijn: niet énkel met betrekking tot de financiële constructie, maar zéker ook bij het vinden van de juiste 'rendabele' investeringsopportuniteit.

Ikzelf heb daar immers de tijd niet voor en ook de kennis niet over. Via zijn netwerk weet Eric wél zulke interessante opportuniteiten te vinden. Inmiddels heb ik via Eric reeds een huis en een groot appartement aangekocht. De makelaar was zelf verwonderd over de minutieuze manier van evalueren door Eric van het aangeboden vastgoed. De financiële berekeningstabel die Eric bij elke aankoop opmaakte gaf mij het inzicht en dus ook het vertrouwen dat dit een absoluut gunstige belegging is, die mij later, bij eventuele doorverkoop van het huis, zelfs véél meer geld zal opbrengen dan ik bij het bereiken van mijn pensioenleeftijd uit de IPT en VAPZ zou halen.

Dankzij Eric en het concept van EX-STRA is mijn 'oude dag' verzekerd.  

D.C.

Meer tips ontvangen?

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang financiële basiskennis, tips om zelf te beleggen, onmisbare kennis over vastgoed en zo veel meer.